- Erotische sex filme die beliebtesten stellungen im bett

Inspiration til sex tantra kursus for par

inspiration til sex tantra kursus for par

Tantra kan enkelt beskrives som en vej til at omfavne verden med kærlighed og i klarhed, igennem selverkendelse, bevidst sex, og ærlig iagttagelse. tilbage i tiden. Buddhister har søgt inspiration der, og Tantra idag kan ses som en gren på et træ, der også rummer Chanbuddismen (Kina), og Zenbuddhismen (Japan). Jan 2, - Dette weekendkursus handler om tantramassage og sanselig berøring. -Savner du kropslig nærhed og sanselighed? -Savner du et krydderi i dit intime liv? -Er Du kvinde og savner fordybelse fremfor korttidssex? -Er Du mand og mangler inspiration til at forkæle din kvinde? -Er Du i tvivl om tantra er noget. Tilmeld dig online til tantrakursus for par: Uge 30 på Øen Mors. Ring til Ambjørn, hvis du har spørgsmål. Kursus 1: Tantra massage med kærlighed og begær. Udsolgt! Om 22 uger Øen Mors Kursus for par. Søndag Juli kl. - Tirsdag Juli kl. kr. pr. person 3 dage (2 nætter). Prisen er..

Tantra sjælland kvinder og porno

Noget, der er dejligt og energifuldt at huske på i et hverdagsliv, der ofte har forsøgt at holde mit fokus fra det kærlige og smukke i livet. I er ikke i tvivl om at I gerne vil være sammen, men har brug for nytænkning og kreativitet da hverdagen hurtigt kan blive lidt grå og kedelig.

inspiration til sex tantra kursus for par

Tantra kan enkelt beskrives som en vej til at omfavne verden med kærlighed og i klarhed, igennem selverkendelse, bevidst sex, og ærlig iagttagelse. tilbage i tiden. Buddhister har søgt inspiration der, og Tantra idag kan ses som en gren på et træ, der også rummer Chanbuddismen (Kina), og Zenbuddhismen (Japan). Jun 14, - Vi ser os selv som et helt alm par, med børn, gode jobs og et godt og velfungerende sexliv så hvorfor opsøge et trantra sex kursus? Egentlig ret enkelt - det kan vel ikke skade at opsøge lidt inspiration. Vi har været sammen i snart 20 år og har bestemt lyst til at have et godt sexliv også de næste 20 år (og. Jan 21, - UDSOLGT – ønsker du at komme på venteliste, så send en mail til: [email protected] eller [email protected] Et weekendkursus for par. Det tantriske liv. Når vi inddrager kraft og instinkter i det tantriske samarbejde, får vi mange ressourcer til rådighed. Vi kalder det “at arbejde nedad”...

Alle par burde give sig selv denne mulighed for at nå et højere forståelsesniveau og respekt for hinandens potentiale og forskelligheder. Hvis det regner, er vi indenfor foran pejsen: Tilmelding til Tantra Workshop. Jeg udsender nærmere info i ugen inden kurset. Det passionerede parforhold er for jer, der……. Det er en fordel hvis du har erfaring med tantra, meditation, yoga eller lignende, men undervisningen er for alle uanset erfaringer. Begge dage kl Lidt mere luksus, og en gave til sig selv, på énmands- eller tomandshånd.